_________________ Wy , co padliście za Ojczyznę w boju , wróg czy przyjaciel , dokonawszy czynu , śpijcie złączeni w tej ziemi pokoju , zarówno zdobi was wieniec wawrzynu.
W kilku najważniejszych sprawach Argo oferuje więcej niż "wzorcowy wykrywacz".
- ma możliwość własnej konfiguracji tonów
- ma możliwość zmiany filtrów
- ma klasyczną dyskryminację ( nie zmusza do masakrycznego , długiego procesu zmiany dyskryminacji )
Witaj Rutus. Pogratulować postępu w projektowaniu. Jeden z filtrów 12 Hz wstępnie był potrójny a ostatecznie widać że zdecydowałeś o zastosowaniu poczwórnego (4-rzędu)?
Na pewno będzie filmik z testem szybkości ( kilka monet obok siebie w rzędzie i przejazd sondą nad nimi ) , maskowaniem żelaza ( czyli zabawy z monetami i gwoździami ) , na pewno będzie film z pokazaniem różnicy pomiędzy pracą na filtrach podwójnych i poczwórnym . Zastanawiam się tylko czy jest sens filmu z zasięgami w powietrzu , i czy jest sens filmu pokazującego "klawiszologię" czyli poruszanie się po menu wykrywacza ?
rutus
Zdjęcie starcza za tysiąc słów więc zawsze będzie lepiej jak zrobisz film z poruszaniem się po menu chociaż nie jest ono trudne. Początkującym przyda się na pewno.
Mysle ze test porownawczy z innym wykrywaczem znanej i uznanej marki na prawdziwym polu byl by dobrym wyznacznikiem jego mozliwosci.
Nie chodzi mi o test powietrzny ale sprawdzian na cele w ziemi, zalegajace tam od lat.
_________________ Some Men are Wise, Some Otherwise !
-------------------------------------------------------
Dla mnie ważniejsza sprawą są możliwości detekcji wykrywacza niż sam zasięg. Ale jestem ciekawy - jak większość pewnie - testów w powietrzu. Co do klawiszoogii to moim zdaniem strata czasu bo wszystko jest w instrukcji obsługi.