Forum THESAURUS Strona Główna Zaloguj Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj
 Główna •  Gazeta •  Sklep •  Forum •  Galeria •  Czat •  Kontakt •  Statystyki •  Download
 Ogłoszenie 

...


Poprzedni temat «» Następny temat
 
Arkadiusz Rutyna
Autor Wiadomość
jerzydom 
PHEC Thesaurus
jeż


Dołączył: 16 Mar 2009
Posty: 6134
Piwa: 123/38
Skąd: Leśna Polana
Wysłany: 2010-07-23, 14:55   Arkadiusz Rutyna

Witam,

miałem drobny problem z swoim Rutuskiem, zwróciłem się do Arka. Sprawa została załatwiona w ciągu 48 godzin, zero kosztów. Jest to dla mnie szok.
Warto kupować polski sprzęt u sprawdzonego wytwórcy w dodatku dobry i w porównaniu z innym tej klasy znacznie tańszy, mając dodatkowo gwarancję, że w każdej chwili można liczyć na pomoc.
Jeszcze raz wielkie dzięki :lol:
_________________
Jerzy

Największą tajemnicą jest to co przyniesie nam jutro.
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
Gypsy 
Rutus


Dołączył: 24 Cze 2009
Posty: 488
Skąd: z Polszy
Wysłany: 2010-07-23, 15:01   

To się chwali :!: :-)
_________________
Piszę poprawnie po polsku
.
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
obert8
zbieracz zlomu

Wiek: 55
Dołączył: 25 Wrz 2009
Posty: 3
Skąd: Łódz
Wysłany: 2010-09-07, 13:57   

Mialem kiedys przyjemnosc wyslac sprzet do pana Rutyny zalatwione bylo ok
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
miraul2 

Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 123
Wysłany: 2010-09-08, 12:10   

serwis ok. bezawaryjnosc juz nie bardzo -moj znajomek nową proxe - serwisował 2 razy w ciagu 2 miesiecy od kupna po powaznych awariach . pozdr
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
Lelum 

Wiek: 44
Dołączył: 11 Gru 2012
Posty: 10
Wysłany: 2013-04-21, 15:18   

Zgubiłem kiedyś plastikową nakrętkę łącząca sztyce w solarisie.Zadzwoniłem do serwisu i zamówiłem dwie sztuki tych łączników tak żeby mieć już jedną na zapas.Po kilku dniach przesyłka dotarła.Myślałem ,że przyjdzie pobraniowa,ale nie otrzymałem owe łączniki za darmo!Kilka lat później zamawiałem u rutusa wtyczkę do puszki z elektroniką i też za nią nic nie zapłaciłem.Najlepsze co mnie spotkało od strony rutusa to to kiedy popsuł się mój argo v2 rutus stwierdził ,że dostanę w zamian nowego argo v3 i tak też się stało. :mrgreen:
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
talgo


Dołączył: 21 Lis 2008
Posty: 218
Wysłany: 2013-04-23, 16:08   

Z tego co wiem od znajomych z serwisem nie ma problemu
i wszystko jest załatwione na 5
Jedyny problem czy to proxima czy optima to to że pierwsze wersje na rynku zawsze mają jakiś defekt po czym wychodzi v2 ,v3 itp
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
Odpowiedz do tematu
 
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

  
Skocz do:  


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Wersja forum PDA/GSM

Template BreatheFX modified by Falcone
Design by: Infected-FX