A co z reszta plaz ktore nie naleza do Korony? Mozna na nich szukac czy maja innego wlasciciela i trzeba pytac o zgode?
Van Worden PHEC Thesaurus Adminrał - historyk armator;-)
Wiek: 51 Dołączył: 28 Paź 2006 Posty: 15577 Piwa: 180/220 Skąd: Port Royal
Wysłany: 2014-04-06, 13:50
Nie ma kawałka ziemi, która nie miałaby właściciela w tym kraju Musisz po prostu sprawdzać lokalne przepisy itd. Na plażach rzadko jest całkowity zakaz poszukiwań, ale jednak takie się zdarzają i warto uważać.
_________________ "By working hard and saving my money, I intend to become an immortal superman." - Patient 106
Witam, widzę że temat już stary, ale moje pytanie się zawiera się z tym topicu więc nie będę tworzył nowego. Interesuje mnie wypad na plaże na południe od Londynu. Będę jechał niedługo do Bovington więc może te okolice?
Pozwolenie z Crown mam, przeglądałem również te mapki ale one nie są zbyt precyzyjne, tzn. nie ma jakiś punktów odniesień odkąd zaczyna się teren Crown, a swoją drogą może po prostu ktoś coś poleca?
Pozdrawiam.