Dołączył: 05 Lut 2009 Posty: 3497 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Product of Poland
Wysłany: 2013-02-03, 14:32
Rutus nigdzie raczej nie musi realizować żadnej polityki. Wykrywacze są znane, każdy o nich słyszał, mają korzystny stosunek jakości i możliwości do ceny i się sprzedają zarówno w Polsce jak i poza nią, jak sądzę - nieźle.
_________________ Nieodpłatne wsparcie intelektualne dla prawdopodobnie wiodących polskich producentów wykrywaczy.
Van Worden PHEC Thesaurus Adminrał - historyk armator;-)
Wiek: 51 Dołączył: 28 Paź 2006 Posty: 15577 Piwa: 180/220 Skąd: Port Royal
Wysłany: 2013-02-08, 18:42
Wątek odchudzam z off topów.
_________________ "By working hard and saving my money, I intend to become an immortal superman." - Patient 106
dlaczego moje posty zostały usuniete ? Worden stosujesz komunistyczne metody ? brak wolnosci słowa /?
Wysłany: 2013-02-08, 18:54
Profit99- usunałem Twoich kilka postów, GrzegorzaB kilka i parę swoich po prostu po to żeby wątek wrócił do "czytelności" po masowych offtopach, które tu miały miejsce Najchętniej wyciałbym gdzieś i przeniósł całą wymianę zdań pomiędzy Rutusem a GrzegorzemB, ale jest tam kilka nawiązań do Proximy więc nie byłoby to łatwe.. Piszemy odtąd tylko o Proximie i jakikolwiek offtop będzie natychmiast usuwany. Są inne działy i wątki gdzie mozna pisać do woli
_________________ "By working hard and saving my money, I intend to become an immortal superman." - Patient 106
Van --nie myslałem ze jestes tak zakłamany ---temat był powiazany z odkrywcą
Wysłany: 2013-02-08, 19:16
Profit - daj se chłopie na wstrzymanie i uważnie przeczytaj co napisałem wyżej. Usunąłem także swoje posty bo to wątek o Proximie a nie Odkrywcy, Magnitecu czy nawet innych "Rutusach". Masz coś na klacie co chesz z siebie zrzucić to załóż sobie nowy wątek, albo znajdź taki który Ci pasuje i głoś tam swoje tezy