Van Worden PHEC Thesaurus Adminrał - historyk armator;-)
Wiek: 50 Dołączył: 28 Paź 2006 Posty: 15577 Piwa: 180/220 Skąd: Port Royal
Wysłany: 2017-03-24, 21:34 Wielka Majówka 2017 lista
W tym roku spotykamy się w dniach 26-29 maja w Dorsecie, w południowo-zachodniej Anglii Nasza baza to camping położony w pobliżu Weymouth na przepięknym "Wybrzeżu Jurajskim". Do naszej dyspozycji będzie specjalnie wydzielone pole zlotowe, które zapewni nam odpowiednią prywatność. Część miejsc namiotowych będzie miała dostęp do prądu (decyduje kolejność zgłoszeń!). Na terenie campingu znajdują się oczywiście toalety, łazienki, prysznice itp., ale także bar/grill i miejsca do zabawy dla dzieci. Przy głównych budynkach campingu jest WiFi. W pobliżu bazy mamy całą masę atrakcji - możliwość pieszych wycieczek i podziwiania spektakularnych widoków, zwiedzania historycznych atrakcji, zbierania skamielin czy wędkowania - na położonej w pobliżu Chesil Beach można złapać nawet najprawdziwsze rekiny (na zdjęciu) Oczywiście także detektoryści mogą "szaleć" na przepięknych plażach lub (w sobotę i niedzielę) próbować swych sił na oddalonych o kilka kilometrów od naszej bazy polach
Koszty noclegu z własnym namiotem (doba) to 21.50 za stanowisko z prądem lub 18 bez. Zwierzęta, samochody, parawany itd, bez opłat. Koszt za 2 dni kopania na farmie w sobotę i niedzielę wynosi 10 funtów.
1. Spectra
2. Van Worden
3. Cobra112 - 3 osoby
4. Artur Sowa - 2 osoby
5. Erthun - 2 osoby
6. Kostrzewski83 - 2 + pies
7. Draught - 2 osoby
8. Raptus - 2 osoby
_________________ "By working hard and saving my money, I intend to become an immortal superman." - Patient 106
UWAGA! Prosimy Majówkowiczów o wpłatę należności za zlot w wysokości:
koszty noclegu z własnym namiotem (doba) to 21.50 za stanowisko z prądem lub 18 bez.
Przykładowy koszt 3 noclegów to £64.50 (prąd), £54 (standard). Jeśli ktoś nie przedłużył jeszcze członkostwa to prosimy o doliczenie £15 (aktualizacja) lub £20 (nowi członkowie). Wpłat dokonujemy na Paypal phecthesaurus@gmail.com (z opcją GIFT), podając swoje dane. Jeśli ktoś woli dokonać wpłaty na konto bankowe to proszę o kontakt na PW.
_________________ Pozdrawiam,
Spectra
-------------------------------------------------------
Każdy ma taka żonę, na jaką sobie zasłużył...
Van Worden PHEC Thesaurus Adminrał - historyk armator;-)
Wiek: 50 Dołączył: 28 Paź 2006 Posty: 15577 Piwa: 180/220 Skąd: Port Royal
Wysłany: 2017-04-28, 19:20
Zapisy zamykamy w tym samym czasie co zapisy do klubu na 2017, czyli o północy w niedzielę 30 kwietnia.
_________________ "By working hard and saving my money, I intend to become an immortal superman." - Patient 106
Witam
Niestety z powodu ważnego wyjazdu do Polski nie będę mógł wziąść udziału w majówce .Proszę o skreślenie mnie z listy uczestników ..Życzę wsztystkim miłej zabawy.
Pozdrawiam Morcin5.
Witam, Czy istnieje możliwość dopisania do listy? Pisałem w tej sprawie wcześniej maile niestety bez odpowiedzi . Nie przywykłem jeszcze za bardzo do korzystania z forum 1+1
Panowie oglaszalismy wielokrotnie zamkniecie zapisow 30 kwietnia. Kilka postow wyzej jest informacja ze zapisy sa zamkniete i miejsca beda dostepne tylko jesli ktos zrezygnuje. Niebawem pojawi sie koncowa lista i bedzie wiadomo czy sa jakies miejsca.
_________________ - Good things come to those who wait -
Kochani Dziś wysyłamy listę do właścicielki campingu, wtedy też bedziemy dokładnie wiedzieli ile miejsc możemy jeszcze wygospodarować. Niestety, mnóstwo czasu zajmuje mi szukanie i łączenie Waszych nazwisk z nickami. Niektórych znam od lat więc problemu nie ma, ale są tacy, którzy opłacili członkostwo ale nie podali nicka albo wysłali dane z adresu, który nic mi nie mówi Ludzie- miejcie litość Gdyby kogoś zabrakło na liście a dokonał wpłaty za majówkę- PROSZĘ PISAĆ DO MNIE na PW.
_________________ Pozdrawiam,
Spectra
-------------------------------------------------------
Każdy ma taka żonę, na jaką sobie zasłużył...