Wysłany: 2019-03-26, 17:19 2019
Jak wygląda sprawa obecnego roku ?
Bo jak na razie forum widzę prawie umarło, tak wiem FB teraz "zabija" wszelkie fora.
Jakieś zloty, karty klubowe ?
Tak dodatkowo mam pytanie do adminów facebookowego profilu Klub PHEC Thesaurus. Jakikolwiek post wrzucony nie przez admina ląduje w części Community. Co jeśli mi się wydaje nie jest widoczne przez innych - brak powiadomienia, jeśli specjalnie tam ktoś nie zajrzy (jeśli się mylę to mnie poprawcie) Rozumiem że nie chcecie bałaganu na "stronie głównej", ale lecą tam na niej w większości przypadków informacje o wielkich znaleziskach, lub coś co admini akurat wyszperają. Czy nie da się zrobić tak żeby każdy członek grupy mógł wrzucać posty na główną ? Może wywalić część community całkowicie.
Ludzie wrzucają posty z pytaniami na które nie ma odpowiedzi i wątpię że spowodowane jest to brakiem chęci. Po prostu tych postów z działu community prawie nikt nie widzi.