Witam, ja z pytaniem do szanownych kolegów z forum, jestem posiadaczem minelaba se profesionala i padła mi w nim elektronika, czy istnieje gdzie na wypach sklep z częciami do tej wykrywki, mogą być z demontażu lub tym podobne najlepiej z południowej częci wyspy,z góry dziekuje za pomoc.
Minelab niestety karze sobie słono płacić za naprawy. Części poza serwisem generalnie nie były dostępne w sprzedaży. Skąd wiesz że padła elektronika? Jeśli faktycznie padło coś ważnego na płycie to ktoś na 90% maczał w tym ręce. Obawiam się że zostaje Ci tylko autoryzowany serwis który kosztem naprawy będzie Cię chciał nakłonić do kupna nowego wykrywacza ... innej marki wykrywacza
_________________ Im mniej czasu poświęcisz na poszukiwania tym będzie Cie stać na lepszy sprzet;)
Ja jak zalalem pudelko od mojego Sova GT to wyslalem do goscia, ktory sie profesjonalnie zajmuje miedzy innymi Minelabami. Zaplacilem 120 za naprawe no i wykrywacz smiga
lechowiec, gdybyś coś zamawiał to ja szukam pudełka do xterry. samego tyłu do 70tki bo mam odłamany bolec który wchodzi w sztycę. jak cena będzie znośna to się dołożę do przesyłki.